Beleef de vrijheid!
Erlebe die Freiheit!
   Experience freedom!

Het Informatiecenturm WOII in Nijmegen zoekt vrijwilligers

Het Informatiecentrum WOII in Nijmegen is een historisch, toeristisch en educatief informatiepunt.

Het beoogt door middel van kennisoverdracht, ervaren, beleven, interactie, doorverwijzen en faciliteren belangstelling te wekken voor de verschillende WO2 locaties en initiatieven in Nijmegen en de regio. Het Informatiecentrum WOII zal een spilfunctie krijgen tussen allerlei WO2 spots en organisaties in Nijmegen en omstreken.

Voor het Informatiecentrum WOII zoeken we meerdere vrijwillige gastheren en gastvrouwen. We zoeken een collega die de bezoekers professioneel, klantvriendelijk en enthousiast kan ontvangen. In deze functie ontvangt u de bezoekers bij binnenkomst van het Informatiecentrum en heet hen welkom. U hebt affiniteit met het onderwerp en u kunt bezoekers wegwijs maken in stad en regio. Gezien het grote aantal Duits- en Engelstalige bezoekers is een basiskennis van deze talen van belang. Daarnaast bedient u de kassa van zowel de entree als de winkel en verzorgt u alle daarbij behorende werkzaamheden. Inzet: hele dagen, minimaal twee keer per maand zowel door de week als in het weekend en in vakantieperiodes.

Bent u flexibel, zelfstandig en klantvriendelijk? Meld u dan snel aan! Het Informatiecentrum wordt in februari 2019 geopend. Het opleidingstraject zal eerder van start gaan.

Het Informatiecentrum biedt een plezierige werksfeer, een professioneel opleidingstraject, een reiskostenvergoeding en een collectieve ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de Coördinator Personeelszaken, mevrouw Karen van Gelder. Telefonisch via 024-3974404 of per e-mail: info@bevrijdingsmuseum.nl.

Foto: Artist impression Informatiecentrum WOII

Links:

Zoek:

NIEUWS

 • Opening Infocentrum WO2 en flitslezingen

  Op 23 februari 2019 opent het Infocentrum WO2 Nijmegen vanaf 13.30 uur de deuren voor het grote publiek.
  Lees verder..
 • Film 'Krieg am Niederrhein' 2019

  Het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek laat in februari en maart 2019 weer een aantal vertoningen zien van de filmklassieker 'Krieg am Niederrhein'.
  Lees verder..
 • Bevrijdingsmuseum Groesbeek toont bijzondere schenking aan publiek

  Omvangrijke noodvoorraad voedsel uit WO2 voor 1 middag te zien
  Lees verder..
 • Het Informatiecenturm WOII in Nijmegen zoekt vrijwilligers

  Het Informatiecentrum WOII in Nijmegen is een historisch, toeristisch en educatief informatiepunt.
  Lees verder..
 • Kristallnachtherdenking 2018 Bevrijdingsmuseum Publiekslezing: “Hier kan dit niet gebeuren”

  De jaarlijkse Kristallnachtherdenking van het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek, op 9 november a.s., staat in 2018 in het teken van het joods verzet in de periode 1940-1945.
  Lees verder..

ARCHIEF


JA, IK WORD VRIEND!

Ik help het museum met € 20,- of meer om verder te werken aan haar doelstellingen. Eén van de doelstellingen is het in beeld brengen van de gebeurtenissen rond de bevrijdingsgeschiedenis van Nederland en Europa. Ook besteedt het museum aandacht aan de thematiek van democratie, mensenrechten en vrijheid. Lees hier meer over uw vriendschap.  Banknummer: RABO117428876, IBAN: NL14RABO0117428876, BIC/SWIFT: RABONL2U.Privacyverklaring